Nieuws


 Feldtage

Dit jaar organiseren wij weer een dagtrip naar de Historischer feldtag in Nordhorn

Voor meer info kijk even op de website http://www.treckerclub.de/nl/

Opgeven kan door op de onderstaande link/Afbeelding te klikken. U download dan meteen het opgaveformulier.

Afbeeldingsresultaat voor feldtage nordhorn 2017

 Corso "Bedrijfs"kleding. Wij verkopen ook Polo shirts e.d. voorzien van het Eekhoornstraat logo. zou u graag een Corsowijk Eekhoornstraat kledingstuk in uw bezit willen hebben klik dan op Kleding bestellen 

 

Kleding bestellen 


Als u ook mee wilt doen aan de activiteiten en lid wilt worden van de buurtvereniging dan kunt u een mailtje sturen naar: info@eekhoornstraat.nl of naar johan@eekhoornstraat.nl Bellen kan natuurlijk ook. Naar het nummer: 06-52321310.

 

 

 

  Oud Papier 2017

Tussen 09:00 en 12:00 uur 's morgens komen we langs om het oud papier te halen. Graag dus het oud papier voor 09:00 bij de weg!


Ook kunt u het oud papier brengen naar de container, die bij Joost Vierhout Eekhoornstraat 36 staat. (graag brengen op werkdagen tussen 17:00 en 20:00 uur of in het weekend, uitgezonderd zondag.) Graag het oud papier bundelen of in dozen verpakken voordat u het in de container plaatst.


Indien de hoeveelheid aan oud papier erg veel is en u het graag laat ophhalen neem dan even contact met ons op dan kunnen we het de eerste zaterdag van de maand bij u thuis weg halen.

 Het ophaalschema van 2017 kunt u hier downloaden. Alvast bedankt voor de medewerking,

Medewerkers van de Buurtvereniging en Corsowijk Eekhoornstraat e.o.